Omgeving

B&B ”Rue de France” te Sevenum is gelegen in een mooie landelijke omgeving nabijsevenum bos-en natuurgebieden is op enkele km’s afstand prima bereikbaar vanuit de A73 en de A67.
In Sevenum zelf zijn diverse horeca- en eetgelegenheden.

Sevenum is in 2010 uitgeroepen tot de wandelgemeente van het jaar. Onze B&B ligt nabij een van de 80 knooppunten van de knopenlopenwandelroute (www.knopenlopen.nl). Via deze knooppunten kunt u, uw eigen route en afstand samenstellen uit een totaal aanbod van 100 km.
Houdt u van fietsen dan is de Groengroeplandschapsroute een mooie fietsroute die u door de omgeving leidt en die ook langs de B&B komt. Daarnaast liggen er nog diverse andere, mooie fietsroutes in de omgeving ( bijv. Peel en Maas route).

Op aanvraag maken wij graag een heerlijk picknickpakket voor u klaar.

Uittips in de regio:
Sevenum en omgeving hebben diverse leuke recreatieve mogelijkheden, waaronder bijv. Kasteeltuinen Arcen (www.Kasteeltuinen.nl), kantmuseum (www.museumdekantfabriek.nl), streekmuseum De Locht (www.delocht.nl), Thermaalbad (www.thermaalbad.nl), etc.

Uittips voor de kinderen:
Voor de kinderen zijn er tal van leuke activiteiten in de omgeving te beleven, denk aan: Toverland te sevenum (www.toverland.nl), Klein zwitserland te Tegelen (www.skz.nl), Aardbeinenland te Horst (www.aardbeienland.nl), een speeltuin in Grubbenvorst (www.speeltuinroeffenmart.nl) ezeltje rijden in maasbree (www.intniet.nl), diverse (overdekte) zwembaden, etc.